WORKSHOP : ZUIVERING van je WONING, HANDELSZAAK, APPARTEMENT

Vooral in oudere huizen, oude panden ... zijn verschillende negatieve, zelfs van haat doordrenkte entiteiten die moeten verwijderd worden. Daar zijn ook jarenlange opslorping geweest van ruzie's, geweld, huwelijksproblemen, verdriet, mislukking en falingen, eventueel moord of zelfmoord ... energieën die het gebouw opgeslorpt hebben en een zware druk geven op de bewoners van nu.

Ik doe de zuivering volledig en leer je meteen daarna om die ruimtes "onbelast" en "positief " vibrerend te houden.

De workshop die gegeven wordt is gratis en enkel om zuiver te houden. Je woning volledig zuiveren is iets dat je moet laten doen.

uitleg zuiveren van woning/werkplaats/handelspand

WORKSHOP "WONING ZUIVEREN " ongeveer 2,5h

Zelf kan je ook een afspraak maken. Geef de data die voor jou passen op enkel werkdagen.

voor het volledige agenda

Zuivering en inwijding met de Engelen van alle plaatsen waar je aanvoelt dat er "iets" is, dat je je niet lekker in je vel voelt, altijd alles tegengaat, geopatische belasting ...

Nieuwe handelszaak voor welstand, succes en welvarendheid.

Bestaande handelszaak voor welstand, succes en welvarendheid blijvend en het wegnemen van vreemde negatieve entiteiten en energieën die er zich genesteld hebben. Vreemde entiteiten, negatieve vibraties kunnen binnenkomen door en met de mensen die in je handelszaak, winkel komen.

Ook voor machines, voertuigen etc....

Prijs na bespreking overeen te komen. Vraag hier je zuiveringsafspraak aan. (of telefonisch 0497/793077)
Ik zuiver woningen, kantoren, werkplaatsen ... en bestendigen van de zuivering en weghouden ongenode entiteiten, liefst plaatsing gecodeerde KRISTALLEN BOLLEN (hier lees je er meer over)

Alle uitgebreide uitleg over zuiveren van woningen en handelspanden.
Daar is alle uitgebreide uitleg over belastende energieën, entiteiten, negatieve en positieve entiteiten, geopatische belasting: wateraders, aardstraling, electrosmogg.