THERAPIEËN - MENTAL COACHING

Mits corona verordeningen  enkel via videocall (dus op afstand) - Ingrid kan  op afstand doorstromen, neurolinguistische meditaties geven, jou perfect aanvoelen op afstand. 

U kan bij Ingrid verschillende therapieën volgen :

- I.E.T. met mental coaching en meditatie - eigenlijk Mental Coaching - de volledige therapie -

  Creëer je eigen leven. (Staat volledig uitgelegd onder Mental Coaching.)

  Ook voor kinderen : kleine kinderen vanaf zeer jonge leeftijd - kinderen - tieners ...  de behandelingen worden aangepast aan de energie van het kind(je)

- Healing Engelen met entiteiten-behandeling - voor kinderen - voor tieners - voor volwassenen

  Dit zijn volledige sessies. Telkens ongeveer 2h-2,5h

- Je innerlijke kind leren kennen en liefhebben.

Ter informatie kan je ook de Filosofie van Mental Coaching doornemen.

Voor afspraak 0497.793077 Indien niet opgenomen wordt, doe een sms met uw vraag. Ingrid belt U vanaf het ogenblik dat zij vrij is.

Liefdevolle groetjes

Ingrid De Schaepmeester   deschaepmeesteri@gmail.com

 

Hier in Zele op het adres van 't Kouterbos-engelen-levensvreugde

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie afgewerkt met een grondige doorstroing met puur engelenlicht. Gratis daarbij is de olie van de gekozen Meester, die meegegeven wordt, zodat je aan jezelf blijft werken...

Doe een bericht op het whatsapp account van Ingrid 0497 793077 en/of via sms 0497 793077 vermeld de data en uur die het best bij je passen.  De datum en het uur die in agenda van Ingrid past, wordt U medegedeeld en samen vastgelegd.

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie via Messenger videocall.

Geef zeer duidelijk in mededeling op of je reeds een facebook account hebt.  Vraag vriendschap aan.  Doe een bericht op de facebookpagina van Ingrid De Schaepmeester en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag ook doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.

De Mental coaching via Videocall gaat slechts door na betaling van de bestelling.

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie via whatts app  videocall.

Geef zeer duidelijk in mededeling op of je reeds een whatts app account hebt.  Vraag vriendschap aan.  Doe een bericht op de facebookpagina van Ingrid De Schaepmeester en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag ook doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.

De Mental coaching via Videocall gaat slechts door na betaling van de bestelling.

meditatie

VIDEOCALL ENGELENMEDITATIE voor het ganse gezin : ouders-kinderen groot en klein - zelfs de huisdieren (ook zij houden van de aanwezigheid van de engelen)  Prijs per persoon.

Laat meerdere kaarsen branden en voorzie dat jullie je allemaal zeer comfortabel kunnen leggen.Geef verschillende data op en het uur dat jullie verkiezen. Ingrid bekijkt in haar agenda wat mogelijk is. U wordt de data medegedeeld en samen wordt het vastgelegd.  U doet alles via whatsapp.  Het telefoonnummer van Ingrid is 0497 793077

Bent U alleen, laat dit dan weten, dan is het 15 €

meditatie

VIDEOCALL ENGELENMEDITATIE voor het ganse gezin : ouders-kinderen groot en klein - zelfs de huisdieren (ook zij houden van de aanwezigheid van de engelen) Prijs per persoon.

Laat meerdere kaarsen branden en voorzie dat jullie je allemaal zeer comfortabel kunnen leggen.

Geef verschillende data op en het uur dat jullie verkiezen. Ingrid bekijkt in haar agenda wat mogelijk is. U wordt de data medegedeeld en samen wordt het vastgelegd.  U gaat op de facebookpagina van Ingrid De Schaepmeester en stuur haar een bericht. Alle verdere afspraken gebeuren via Messenger.