Je Innerlijke kind leren kennen - laten lachen en spelen

collage (custom)

 

Bij het opvoeden van mijn hoogsensitieve kinderen heb ik geen handleiding ! (meer uitleg)

Ik zou zo graag ... engelen in mijn dagelijkse leven integreren ! Moeilijk ? Moet ik daarvoor speciale gaven hebben ? Neen  (meer uitleg)

U kan mij telefonisch bereiken 0497.793077 voor afspraak.

Let wel dat zo'n consult toch 2h-2,5h duurt.

In Licht en Liefde

Hier in Zele op het adres van 't Kouterbos-engelen-levensvreugde

Kleurentherapie voor de Chakra's en meridianen en aura -kleurstraal kristallen Lichtwesen, gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie.

Doe een bericht  en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie via Messenger videocall of whattsapp

Geef zeer duidelijk in mededeling op of je reeds een facebook account hebt.  Vraag vriendschap aan.  Doe een bericht  en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag ook doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.

De Mental coaching via Videocall gaat slechts door na betaling van de bestelling.

Fysieke aanwezigheid in Zele één op één

Therapie Leren kennen van je Innerlijke kind ! 

in Zele Heikant 19a - thuisadres van Engelen-levensvreugde.

Zachtjes aan helen we het Innerlijke kind zodat je opnieuw met vreugde en verwondering, als een kind de wereld inkijkt.  Jd staat er nooit alleen voor, hoe bedreigend onthutsend het ook is wat naar boven komt om geheeld en losgelaten te worden.

Eventuele aangerekende verzendingskosten worden onmiddellijk terugbetaald.