!
!
ae
INZICHT- en ORAKELKAARTEN

Aarzel niet om een bepaalde kaartenset aan te vragen, indien hij niet voorgesteld is.

Wij zullen er alles aan doen om deze voor U op te zoeken bij de betreffende Uitgeverijen.  Geef het ISBN nummer op indien mogelijk en alleszins de titel en de schrijver.

De nog in voorraad zijnde kaarten worden verkocht.   Bij bestelling en betaling zal het bedrag van de niet in voorraad zijnde produkten onmiddellijk terugbetaald worden, na verwittiging per email.

!

MIJN SPIRITUELE GEDACHTEN

UITVERKOOP tot zolang de voorraad strekt

Wat betekent het woord spiritualiteit eigenlijk? Afhankelijk van de cultuur waarin je leeft, of van je eigen visie, betekent het verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar in wezen betekent het eenvoudig een goed mens zijn, die ernaar streeft om het best mogelijke individu te zijn

NIEUW en zeer aangenaam en inspirerend !

Dr. Wayne W. Dyer Inhoud: 50 kaarten ISBN 9789085081081

INSPIRATIEKAARTEN

UITVERKOOP tot zolang de voorraad strekt

Dr. Wayne W. Dyer wil je hiermee niet alleen laten weten, maar ook laten ervaren dat inspiratie iets is dat je kunt ontwikkelen. Het kan een voortdurende drijvende kracht zijn waar je invloed op uit kunt oefenen. Inspiratie is er voor iedereen! Het is niet voorbehouden aan de grote creatieve geesten. Het behoort tot je goddelijke geboorterecht. Deze kaarten geven je duidelijke suggesties voor het 'in spirit' leven. Dat is de weg naar de wereld van inspiratie, je uiteindelijke roeping. 

ORCA

UITVERKOOP tot zolang de voorraad strekt
Beschrijving Nederlands
Orca bevat 55 kaarten met afbeeldingen van orca's en hun leefwereld. Alexandra Morton is een walvisonderzoekster en heeft foto's gemaakt van deze prachtige dieren. De orca is een sociaal dier dat zijn hele leven met zijn familie doorbrengt.


Orca kan je stimuleren om je eigen verhaal te creëren. Speel en duik in de wereld van de orca's.

Inhoud:
- 55 kaarten


LICHTWESEN KAARTEN

Het is altijd prettig en leerrijk voor jezelf om de Lichtwesen kaarten bij je te hebben en dagelijks te gebruiken ...

In deze doos zijn de uitzonderlijk kleurrijke Lichtwesen kaarten MET een verklarend boek : eerste hulp : Wat helpt mij ?  Zo heb je de steun van de Lichtwesen Opgestegen Meesters, de Lichtwesen Aartsengelen, de Lichtwesen Aardengelen, de Lichtwesen Elohim kleuren en de Scheppingsstralen (Serafijnen) kleuren; Meer nog de bijzondere kaarten van de bijzondere hulpkaarten zoals reise, inner-balans... en de Lichtwesen Bijzondere thema's ... 

Je kan altijd een Lichtwesen kaartje nemen op deze website : hier