SEPTEMBER 2018

engelen0198_gif
 

 

 Speciaal is de rubriek LichtWesen voor verschillende thema's, specifiek voorkomend in ons dagelijks leven. Kijk maar hier : zoals helen van het innerlijke kind, noodgevallen, in beroepsleven, in relaties .....

Onze agenda, met bekijken van alle meditaties, workshops, lezingen en infodagen, die wij voorzien hebben.

Het is nu het moment om de workshop ed te volgen ! Tijdens de maand juli 2018 zijn speciaal tijdens de vakantie een paar voorzien. Dan is het opnieuw wachten op het najaar ! 

Nieuw zijn de samengebracht LichtWesen energetische producten per groep van gebruik samengebracht : relaties-kinderen-noodwendigheid-reiniging ....

Speciaal LichtWesen : Energie van deze tijd. Met ook speciale doe-dagen om de producten van Lichtwesen beter te begrijpen en toe te passen. thema : Hoe doe jij dat ? terug in het najaar zeker. Houd het agenda in de gaten.

Hier vindt U alle mogelijke geschenken, groot en klein. Ook voor jezelf nu eindelijk eens die ruwe edelsteen aankopen ?  Kijk ook in het "koopjeswinkeltje" edelstenen en engelen  aan kortingen 40%. 

 

 

Nu hebben we tijd, of maken we eens tijd voor onszelf en onze thuis : workshop huis zuiveren ...   Het is eigenlijk geen moeite, maar een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Leerrijk door de ervaringen van anderen.   Zo betonen we aan onszelf : Ik houd van mezelf en ik reinig mijn huis zodat het een waarlijke thuis wordt.   

We kijken steeds uit naar een prachtig geschenk voor een verjaardag,  feestdagen ...  Ook onszelf mogen we eens extra verrassen met een proficiat, je verdient het, gekoppeld aan een mooi geschenk ...

Voor de kinderen, de knuffel engeltjes in pluche van Lichtwesen.

Geef eens een geënergetiseerde engelen kaars als gegeerd geschenk voor alle gelegenheden : breng de engelen energie en speelse engelen sfeer in je huis !

Alle sieraden van LichtWesen, met vooral de Snelle engel, Lichtengel, Elohim engelen, bedels, zirkonia van de Elohims en de kristal van LichtWesen !

de Nieuwe Tijds Sieraden : "Hier ben Ik" thema van Lichtwesen, zijn onwaarschijnlijk mooi en krachtig.

 

Zoveel leuks te ontdekken via het agenda !  Er is van alles te doen, waarbij we rekenen op U.

Als alle mensen eens konden leven perfect in hun centrum : boordevol levensvreugde, liefde, succes, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust.
Als doorgeefkanaal van de engelen gids ik daar graag bij, met de hulpmiddelen in zeker edelstenen, bijzonder meditatie, vooral Lichtwesen producten, sublieme coaching, in gezuiverde woning en werkplaats, genietend van rust, harmonie, vrede, stil woordeloos geluk en de terug verworven pure verwondering en blijdschap van een kind dat elke dag in wonderen gelooft.

Een droom ? Neen, werkelijkheid na persoonlijke inzet en groeien.Wij stellen U de zeer kunstig uitgevoerde engelenkaarsen voor, evenals  Maria kaarsen. Deze werden allen door Ingrid ingestraald met de 12 kleurstralen van de Elohim en Serafijnen. Deze kaarsen kan U allen hier bekijken ! Uniek ontwerp en aansprekende, hartverwarmende uitvoering.