MEI 2020 - WHATSAPP-Mental Coahing - LICHTWESEN en ACTIE HUISZUIVERING

crusus_

Laat in de CORONA tijd dat we allen in ons kot moeten blijven altijd, of toch zoveel mogelijk een gecodeerde kaars branden. Doe Mental coaching via whatsapp of Messenger. Er zijn momenteel zoveel mogelijkheden, laten we ze gebruiken.  U kan ook samen met de kinderen een engelen meditatie aanvragen. Op die manier leren zij ook zorg voor hun mentale en spirituele lichaam te krijgen en worden ze heel rustig.

Kijk ook meteen eens naar alle mogelijke voorzieningen waarop Lichtwesenproducten hulp kunnen bieden voor jou, je partner, je kinderen ...

Speciale actie huiszuivering  bestel nu, als  geschenk aan jezelf ! of gewoon voor jezelf en je gezin : HUISZUIVERING : planning mei-juni of juli (kan nog later) 2020 voor uitvoering ervan, zo heb je tijd genoeg om je een dag vrij te maken. Misschien kan je er ook eens aan denken om een speciaal zuiverende gecodeerde glaskristalbol in je woning of op je werkplaats te zetten.  Een speciaal geschenk voor je gezin en/of voor jezelf. Ga hier naar de pagina.

 

 

Zo blijf je altijd op de hoogte. Vooral in verband met de verschillende workshops !

 Speciaal is de rubriek LichtWesen voor verschillende thema's, specifiek voorkomend in ons dagelijks leven. Kijk maar hier : zoals helen van het innerlijke kind, noodgevallen, in beroepsleven, in relaties .....

 

 

Nieuw zijn de samengebracht LichtWesen energetische producten per groep van gebruik samengebracht : relaties-kinderen-noodwendigheid-reiniging .... Hier is verschrikkelijk veel werk in gegaan.

Hier vindt U alle mogelijke geschenken, groot en klein. Ook voor jezelf nu eindelijk eens die ruwe edelsteen aankopen ?  

 

 

Nu hebben we tijd, of maken we eens tijd voor onszelf en onze thuis : workshop huis zuiveren ...   Het is eigenlijk geen moeite, maar een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Leerrijk door de ervaringen van anderen.   Zo betonen we aan onszelf : Ik houd van mezelf en ik reinig mijn huis zodat het een waarlijke thuis wordt.   

We kijken steeds uit naar een prachtig geschenk voor een verjaardag,  feestdagen ...  Ook onszelf mogen we eens extra verrassen met een proficiat, je verdient het, gekoppeld aan een mooi geschenk ...

Voor de kinderen, de knuffel engeltjes in pluche van Lichtwesen.

Geef eens een geënergetiseerde engelen kaars als gegeerd geschenk voor alle gelegenheden : breng de engelen energie en speelse engelen sfeer in je huis !

Alle sieraden van LichtWesen, met vooral de Snelle engel, Lichtengel, Elohim engelen, bedels, zirkonia van de Elohims en de kristal van LichtWesen !

de Nieuwe Tijds Sieraden : "Hier ben Ik" thema van Lichtwesen, zijn onwaarschijnlijk mooi en krachtig.

 Wij stellen U de zeer kunstig uitgevoerde engelenkaarsen voor, evenals  Maria kaarsen. Deze werden allen door Ingrid ingestraald met de 12 kleurstralen van de Elohim en Serafijnen. Deze kaarsen kan U allen hier bekijken ! Uniek ontwerp en aansprekende, hartverwarmende uitvoering.