workshop Meditatie

22
Elke maand is er een geleide meditatie voorzien

Een meditatie geeft een boast aan energie omdat jijzelf emotionele bloccades oplost, stress en de gerelateerde vermoeidheid laat wegvloeien en je levensenergie volop laat stromen.

Geen enkel potje of pilletje geeft jouw aangezicht en lichaam de uitstraling en schoonheid van innerlijke harmonie, stil geluk en vrolijke ontspanning.

Meditatie, geleide meditaties, brengen je stapsgewijze in de ontspanningsfase die je geest en lichaam nodig hebben om volledig tot rust te komen ... zàlig gewoon... Dàt is pas genieten, ontstressen en in jezelf komen.

Elke maand is er een geleide "ENGELEN"- meditatie voorzien. Schrijf U steeds in, al is het de dag voordien, of dezelfde dag. Zo wordt uw plaats voorbehouden en wachten we op U.  Aanvang 19h30. Kostprijs 15 €/persoon

Alle meditaties zijn zeer indringend (neurolinguistisch) en er wordt helende engelenenergie door je lichaam gestroomd. De meditaties zijn beperkt in personen die aanwezig kunnen zijn, gezien elke persoon afzonderlijk ingestraald (geïntegreerd) wordt met de engelen-energie van de Aartsengel van die avond alsmede met de Kleurstraal.

Hier vindt U volledige beschrijving van de Aartsengel die genoemd wordt en ook over de Kleurstraal van de Elohim en de Serafijnen waarmee U geïmpregneerd wordt.

Elke meditatie is neuro-linguistisch en gericht op uw onderbewuste, zodat het niet uitmaakt of U in slaap valt, of wakker blijft ... Uw lichaam en uw geest wordt volledig doorstroomd met het pure "Engelenlicht" en de kleurstralen van de Elohim en de Serafijnen...

Elke meditatie is op de locatie ZELE Heikant 19A met aanvang om 19h30.

Meditatie brengt je volledig terug in je centrum, je onverstoorbare eigenheid en innerlijke rust en harmonie.

Meditatie leer je stapsgewijze door het te doen : je gaat naar een groepsmeditatie of laat bij jou thuis een meditatie doorgaan met mensen samen die je kent. Een gedempte verlichting, kaarsen, een dekentje, dikke kousen en gemakkelijke kleding.

Met de meditatiebegeleider, jouw gids, laat je je meevoeren naar die ultieme rust en ontspanning : jouw rijke Innerlijke Wereld ! Met de gids van Engelen-levensvreugde betreedt je via je prachtige Innerlijke wereld het "rijk van de Engelen" door de Engelenpoort waardoorheen je geloodst wordt en bestijg je moeiteloos de helling naar de wereld van de Elohim en de Serafijnen. Je wordt daar verwacht en over die drempel gedragen ... Je voelt, ondervindt en wordt omhuld en doorstraald met deze machtige, krachtige, pure liefde energie ...

Hier meer uitgebreide informatie over MEDITATIE Je vind ook alle uitleg op de bovenaan voorziene bladen.

Jezelf, je vrienden de ultieme ontspanning gunnen : meditatie met engelen. Je wordt geïntegreerd met de engelenenergie van de aartsengel die voor die meditatie gekozen werd. De inleiding tot meditatie en meditatie duurt 2h, daarna nog een ontspannende babbel en het nemen van een engelenkaart.

De deelname per persoon is 15 € pers. behalve voor de speciale "Buitenmeditatie" op 31.10. van elk jaar.

U kan een homeparty aanvragen, waarbij de gastvrouw haar deelneming gratis is.

Wie er wordt uitgenodigd en wat aan de genodigden wordt aangeboden, bepaalt de gastvrouw zelf.

Een minimum van 6 personen en maximum van 15 personen is meestal wenselijk.

De praktische afspraken kunnen in overleg bepaald worden. Eventueel vervoerkosten i.v.m. afstand meer dan 20 km.

Bij uitbreiding van de meditatie-homeparty met het nemen van "engelenkaartjes" en eventuele andere gespecialiseerde uitleg wordt per persoon bijkomend 5€ gevraagd.

Er is ook mogelijkheid tot wekelijks, veertiendaags, maandelijkse meditatie avond of namiddag; gelieve hiervoor een e-mail te sturen, dan kunnen alle aspecten en de prijs besproken worden.

(BIJ U THUIS, BEJAARDEN HOME; BEDRIJVEN; VERENIGINGEN kinderen - sport - vrouwen - politieke - ...)
 

Engelenmeditatie voor gans het gezin via Whatsapp

 

Engelenmeditatie voor gans het gezin via Messenger