Je Innerlijke kind leren kennen - laten lachen en spelen

collage (custom)

Ons innerlijke kind is verdrietig achtergebleven. We hebben het niet meegenomen op onze avontuurlijke reis over onze tienerjaren, naar volwassenheid.

Tijdens coaching daarop toegespitst leren we het terug kennen, waarderen, het verdriet en de blokkades wegnemen waarmee dat kleine kind in ons nog worstelt, zodat de poort naar ongedwongen geluk, bevrijdend lachen gesloten bleef. We voelen dat zeer goed, die onbestemde verdrietige buien, die melancholie die ons kan overvallen .... iets weerhoudt ons voluit te lachen, onze ogen te laten twinkelen.

Gelukkig zijn, ongedwongenheid zit niet in een potje crème ! Creëer je eigen leven (meer uitleg)

Bij het opvoeden van mijn hoogsensitieve kinderen heb ik geen handleiding ! (meer uitleg)

Ik zou zo graag ... engelen in mijn dagelijkse leven integreren ! Moeilijk ? Moet ik daarvoor speciale gaven hebben ? Neen  (meer uitleg)

U kan mij telefonisch bereiken 0497.793077 voor afspraak.

Let wel dat zo'n consult toch 2h-2,5h duurt.

In Licht en Liefde

Hier in Zele op het adres van 't Kouterbos-engelen-levensvreugde

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie afgewerkt met een grondige doorstroing met puur engelenlicht. Gratis daarbij is de olie van de gekozen Meester, die meegegeven wordt, zodat je aan jezelf blijft werken...

Doe een bericht op het whatsapp account van Ingrid 0497 793077 en/of via sms 0497 793077 vermeld de data en uur die het best bij je passen.  De datum en het uur die in agenda van Ingrid past, wordt U medegedeeld en samen vastgelegd.

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie via Messenger videocall.

Geef zeer duidelijk in mededeling op of je reeds een facebook account hebt.  Vraag vriendschap aan.  Doe een bericht op de facebookpagina van Ingrid De Schaepmeester en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag ook doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.

De Mental coaching via Videocall gaat slechts door na betaling van de bestelling.