HUISDIEREN

pict0140
Honden, katten, vogels, paarden ... allen zijn ze gediend met edelstenen, lichtwesenprodukten, olieën, kruiden, Dr.Bach remedies ....

We hebben misschien niet alle voorgestelde edelstenen in voorraad, dat is ondoenbaar. Vandaar houden wij rekening met een 'afkoelingsperiode van 7 kalenderdagen, alvorens wij het aangekochte voor U bestellen in het buitenland. Na die bewuste 7 dagen is het niet meer mogelijk om af te zien van uw aankoop. (zie onze algemene voorwaarden en voetnota) Dit geldt voor alle pagina's van deze webwinkel.

Onze huisdieren, paarden, honden, katten, reageren subliem op de Lichtwesen producten in de mengeling die ik voor dat dier samenstel, evenzo leg altijd edelstenen in het drinkwater en een persoonlijk uitgekozen edelsteen in hun verblijf.  Ook plaats ik tegen entiteiten die zich graag nestelen bij onze dieren (wegname van hun energie) een gecodeerde kristallen bol (boordevol engelen Licht) Ze voelen zich onmiddellijk thuis en op hun  gemak.

Edelstenen en huisdieren : oa elementen, problemen gezondheid en gedrag ... kan je hier lezen.

LichtWesen producten - Kleurentherapie - Chakra-en Aura therapie : met de Kristallen van LichtWesen. Ze reageren er ongelooflijk op.
 

HEALING van je HUISDIER