FILOSOFIE

engele2

Een levensfilosofie met onze gedachtpatronen en gedragspatronen gestoeld op 'angst' volledig heropbouwen op een levensfilosofie met onze gedragspatronen en gedachtepatronen stevig gebouwd op 'liefde en leven'

Oefening baart de kunst !

Juist, zie maar hoe gewoonten, gedragscodes die ons aangeleerd werden door jarenlange oefening onze tweede natuur geworden is.

Nu hebben we het moeilijker : oude gewoonten afleren en nieuwe gezichtspunten en inzichten aanleren, tot ons nemen en uitvoeren !

Dit gaat niet over één nacht ijs ! We leren het aan, begrijpen zeer duidelijk waarom, oefenen het met veel enthousiasme en struikelen al eens ! Geeft immers niks, we hebben voor die toepassing en het oogsten van de vruchten van ons bevrijdend denken nog een heel leven voor ons. Alleen blijven we zeer alert op onze gedachten, zodat ze niet opnieuw afglijden in ons oude denken en zijn we héél geduldig en liefdevol met onszelf als het eens niet allemaal zo vlotjes gaat.

"Vallen en opstaan" is de boodschap ! Vallen komt erbij, maar het opstaan is zeer belangrijk. Opstaan en opnieuw proberen en volhouden.

Dat is de enige weg naar een vervuld leven in innerlijke harmonie, liefdevolle omgeving en relaties, welstand, succes en bubbelende levensvreugde !

Deze filosofie wordt toegepast in elke cursus - steeds kies je zelf.

Mental coaching op maat is enkel mogelijk in therapie van persoon tot persoon.

Voor therapie kan U bericht geven gsm, indien ik niet opneem : ben ik bezig in praktijkruimte. U wordt zo vlug mogelijk gecontacteerd. 0497 79 30 77