KLEURSTRALEN VAN DE ELOHIM

De kleurstralen voor Scheppingsstralen (Serafijnen) Elohims, Aartsengelen, Aardengelen (integratie- elementen), Meesters.

De Engelen, Aartsengelen behoren allen tot een bepaalde kleurstraal.

De Elohim zijn de bewakers van die "kleurstralen"

Kies onderstaand een kleur die jou speciaal aanspreekt.

Klik op de foto om hem te vergroten. Laat de kleur op je inwerken. Terwijl je de kleur laat inwerken op je netvlies, stel je je voor dat je knus en geborgen door een deken van die kleur toegedekt wordt. De kleurtrillingen vloeien je lichaam binnen en vullen elke porie in je lichaam. Je krijgt die kleurtrillingen van de Engelen in je lichaam door die je nodig hebt om te helen.

Laat de kleur op je inwerken ... Heb vooral geduld met jezelf...

Luister ondertussen naar muziek of omhels de stilte, zoals je zelf verkiest.

Later lees je waarom je die kleur juist gekozen hebt ...

Jouw zelfgenezend vermogen leidt je naar die keuze ... luister naar je intuïtie.

Laat je gedachten en streven, je emoties los ....


Voor dit "Licht" heeft elke van deze een speciaal ontworpen zirkonia of een prachtig hart om bij je te dragen. In I.E.T. (Integrated Energy Therapy) werkend met de Engelen van de Violette Straal, daarnaast pas ik de doorstroming met dit Licht al lang toe, nu heeft U niet alleen de visualisatie, maar de sterk doorwerkende kleurstraal onder de vorm van een prachtig energetisch kristal als juweeltje, daarenboven de niet te versmaden geurolie om op elk moment van de dag te gebruiken : op je huid (als parfum), in bad, in een olie-verdamper ....

Er zijn ook de Elohim van het Zilveren Licht, de Elohim van het gouden Licht. Met dit Licht werk ik al jaren, naast het werken met de Engelen van de Violette Straal, voor speciale gelegenheden in de toepassing van I.E.T. (Integrated Energy Therapy)

Deze Elohim Lichtstralen zijn er ook in grote kristallen harten.

Er is ook de Elohim juweel engel om als hanger juweeltje te dragen.

Er zijn ook de olieën die nog krachtiger, verheffender, eigenlijk helemaal anders werken dan de Meesterolieën, Aartsengel essences en parfums en de integratie essences en parfums van de Aardengelen.