Nieuwsbrief 2022 - JANUARI

theelichten_

Er is de zeer  speciale mixen LichtWesen en de nieuwe bedel en de zeer speciale uitgave voor zelf geluk kiezen !

Gebruik zoveel mogelijk je parfums Lichtwesen en de bijzondere MIXEN (aartsengelen en als aardengel vooral Lucht, deze laat dat piekeren ophouden) en laat de etherische olie Elohims (vooral roze, blauw, zilver en wit...kijk naar hun eigenschappen)  van Lichtwesen verdampen in huis, nu ook veelal bij verplicht telewerken onze werkplaats. Winkeltje

Er zijn momenteel zoveel mogelijkheden, laten we ze gebruiken.  U kan ook samen met de kinderen een engelen meditatie aanvragen. Beter nog, kom met hen tot hier. Onze kinderen hebben het ook zeer zwaar ! Op die manier leren zij ook zorg voor hun lichamelijke,mentale en spirituele lichaam te krijgen en worden ze heel rustig, omdat ze zich veilig en geborgen voelen.

 

In elk geval blijven wij zeer stipt toezien op de toepassing en het aanhouden van alle corona-maatregelen die gangbaar zijn : mondmasker-ontsmetten handen ... wij zorgen voor ontsmetting klinken, tafel en stoel, massagetafel. (nog altijd-ondanks versoepelingen)

CORONA is grillig  - tijd die we best allen doorworstelen met zo min mogelijk sociale contacten, Dan weer gesprekken over volgende golf  ...  Dan weer toegevingen ... Vele mensen hebben ernstige mentale problemen : depressie, burn-out, doe daarbij nog de uitermate volle-maan gevolgen en 't is compleet.

Het is NU, in onzekere tijden ècht noodzakelijk toch zoveel mogelijk een gecodeerde kaars te branden zodat de engelen in jouw woning aanwezig zijn met hun onvoorwaardelijke liefde, energie, leiding en kracht elke dag en nacht, vreugde... Nu kan je theelichtjes per zak laten coderen. Houd nu vooral van jezelf en wees lief voor jezelf, dan straalt dat uit naar allen die met jou verbonden zijn.  Er zijn terug de Mental Coaching sessies één op één, zodat je niet afglijdt in angst, zorgen ... (aparte pagina)

 

Kijk ook meteen eens naar alle mogelijke voorzieningen waarop de diverse Lichtwesenproducten hulp kunnen bieden voor jou, je partner, je kinderen ...

Speciale actie huiszuivering  (aparte pagina)

Aanschaf van de glaskristallen gecodeerde bol. Hij doet zoveel meer dan je woning/werkplek zuiver houden : je brengt de engelenenergie en liefdevolle sfeer binnen het bereik van je gezin, je collega's, je werk.  Een speciaal geschenk voor je gezin en/of voor jezelf. Ga hier naar de pagina.

 

Theelichtjes coderen - door ons aangekocht in grootwarenhuis -Nu speciale actie

 

Theelichtjes zak Spaas 6h 70 st

 

U laat eigengekochte theelichtjes coderen

 

U laat eigengekochte theelichtjes coderen